ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk
Продажба!

MGU3.283.18/12/25 Клуч карта 10А со светилка за лоцирање, 230 VAC – 2 модули

527 ден876 ден

Клуч карта 10А со светилка за лоцирање, 230 VAC – 2 модули
Одговара со декоративна рамка MGU4.002.18

Исчисти
Се од електрика за Вашиот дом
SKU: Недостапно Категорија: ,

Дополнителни информации

Боја

Бела, Графитна, Слонова коска

0