ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk
Продажба!

MGU3.224.18/25 Еднонасочен прекинувач 20А, со заштрафување

562 ден 478 ден

Еднонасочен прекинувач 20А, со заштрафување

Исчисти
Се од електрика за Вашиот дом
SKU: Недостапно Категорија: ,

Дополнителни информации

Боја

Бела, Слонова коска

0