ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk
Продажба!

MGU3.223.18 Наизменичен прекинувач 20А, со заштрафување

275 ден 234 ден

Наизменичен прекинувач 20А (16AX), со заштрафување

Се од електрика за Вашиот дом
0