ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk
Продажба!

MGU3.108T.18/12/25 Механизам за ролетни, прекинувач – 1 модули, со заштрафување

457 ден510 ден

Механизам за ролетни, прекинувач 10AX  – 1 модули, со заштрафување
На физичкиот производ има само стрелки, без STOP ознаката.

Исчисти
Се од електрика за Вашиот дом
SKU: Недостапно Категорија: ,

Дополнителни информации

Боја

Бела, Графитна, Слонова коска

0