ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk
Продажба!

LC2D115P7 Реверзибилен контактор со механичка блокада 115А 3P 7.5kW 230VAC

44,606 ден 37,915 ден

LC2D115P7 TeSys D Контактор 115А 3P 11kW 230VAC 50/60Hz

Се од електрика за Вашиот дом
SKU: SE-LC2D115P7 Категории:
0