ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk
Продажба!

LC1D18BD Контактор 18А 3P 7.5kW 24VDC стандарден

4,692 ден 3,988 ден

LC1D18BD TeSys D Контактор 18А 3P 7.5kW 24VDC стандарден

Се од електрика за Вашиот дом
SKU: SE-LC1D18BD Категории:
0