ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

TIM-3025304115 KNX BUS Кабел Y(ST)Y 2x2x0,8

29 ден

KNX BUS Кабел Y(ST)Y 2x2x0,8
Цената е за еден метар

Се од електрика за Вашиот дом
SKU: TIM-3025304115 Категории:
0