ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk
Продажба!

EPH3700121 ТВ утичница SAT (F) IP20, без навртување

292 ден 248 ден

TV конектор , тип- IEC F (1 dB), IP20, без навртување

Исчисти
Се од електрика за Вашиот дом
SKU: Недостапно Категорија: ,

Дополнителни информации

Боја

Бела, Крем

0