ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

EPH3600121 ТВ утичница TV-SAT-SAT (IEC машки + F + F) IP20, без навртување

TV конектор , тип- IEC машки + F + F (1 dB), IP20, без навртување

This product is currently out of stock and unavailable.

Се од електрика за Вашиот дом
SKU: Недостапно Категорија: ,

Дополнителни информации

Боја

Бела, Крем

0