ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk
Продажба!

EPH0200321 Двополен прекинувач IP20, со навртување

180 ден 153 ден

Двополен прекинувач, степен на заштита IP20, струја-10АХ, со навртување

Исчисти
Се од електрика за Вашиот дом
SKU: Недостапно Категорија: ,

Дополнителни информации

Боја

Бела, Крем

0