ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk
Продажба!

Вграден тастер, црвена боја

576 ден 490 ден

Вграден тастер со опружно враќање, Ф22.5мм, NO, хромирана кружна рамка, црвена боја

Се од електрика за Вашиот дом
SKU: SE-XB4BA42 Категории:
0