ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

WAGO 773

Се од електрика за вашиот дом

WAGO 773

Wago konektori 773

Брошури:  WAGO Конектори за проводници

Wago Macedonia 773-602

Wago 773-602
PUSH WIRE® конектори за спојување на два тврди проводници од 1.5 до 4 [mm2].
Номинален напон  400 [ V ].
Димензии [mm]: 9.2 x 13.1 x 19.5
Тежина :1.48 [ g ]
Произвoдител :Wago (Ваго)

Wago Macedonia 773-604

Wago 773-604
PUSH WIRE® конектори за спојување на четири тврди проводници од 1.5 до 4 [mm2].
Номинален напон  400 [ V ].
Номинална струја 32 [ A ].
Димензии [mm]: 9.2 x 13.1 x 19.5
Тежина : 2.43 [ g ]
Произвoдител : Wago (Bago)

Wago Macedonia 773-606

Wago 773-606
PUSH WIRE® конектори за спојување на шест тврди
проводници од 1.5 до 4 [mm2].
Номинален напон  400 [ V ].
Номинална струја 32 [ A ].
Димензии [mm]: 9.2 x 13.1 x 19.5
Тежина : 3.53 [ g ]
Произвoдител : Wago (Ваго)

Wago Macedonia 773-173

Wago 773-173
PUSH WIRE® конектори за спојување на три тврди проводници од 2.5 до 6 [mm2].
Номинален напон  400 [ V ].
Номинална струја 41 [ A ].
Димензии [mm]: 25.6 x 14.2 x 20.1
Тежина : 5.75 [ g ]
Произвoдител : Wago (Ваго)

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

0