ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

WAGO 2273

Се од електрика за вашиот дом

WAGO 2273

Брошури:  WAGO Конектори за проводници

ТЕХНИЧКИ ИНФОРМАЦИИ:

0,5 – 2,5 mm2 – тврд проводник
номинален напон 450V
номинална струја 24A

НАЧИН НА МОНТАЖА:

Wago Macedonia

Се остранува изолацијата

Wago Macedonia

Вметнете го проводникот до крајот на конекторот

Wago Macedonia

За демонтажа задржете го проводникот со една рака а со другата повлечете го конекторот со наизменично ротирање (лево-десно)

Wago Macedonia

За тестирање ставете го мерниот инструмент на отворот за тестирање кој се наоѓа на спротивната страна од влезот на каблите

ПРИМЕНА:

Wago Macedonia

При монтажа на прекинувачи

Wago Macedonia

При размножување на проводници на дин шини

Wago Macedonia

Се користат во разводни кутии

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

0