ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

WAGO 222

Се од електрика за вашиот дом

WAGO 222

Брошури:  WAGO Конектори за проводници

ТЕХНИЧКИ ИНФОРМАЦИИ:

Wago Macedonia 222-412 222-413 222-415


  1. 0,08 mm2 – 4 mm2 лиснат проводник
  2. 0,08 mm2 – 2,5 mm2 тврд проводник
  3. Номиналн напон 400 V

НАЧИН НА МОНТАЖА:

Wago Macedonia

Се отстранува изолација

Wago Macedonia

Се крева портокаловиот палец и се вметнува проводникот

Wago Macedonia

Се затвора портокаловиот палец

Примена:

Wago Macedonia

Во разводни кутии

Wago Macedonia

Со специјален адаптер на дин шини

Wago Macedonia

При монтажа на осветлувачки тела

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

0