ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk
Продажба!

MGU3.525.18/12/25 Сензор за движење и присуство 2300W

4,933 ден5,766 ден

Сензор за движење и присуство 2300W
Приспособување на време на исклучување и светлост
Можно е исклучување на напонот поврзан на контролниот прекинувач со употреба на дополнителни конвенционални тастери.

Исчисти
Се од електрика за Вашиот дом
SKU: Недостапно Категорија: ,

Дополнителни информации

Боја

Бела, Графитна, Слонова коска

0