ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk
Продажба!

MGU3.501.18/12/25 Основен термостат 8 А

2,938 ден4,189 ден

Основен термостат 8 А
Се користи за контрола на греење и ладење според програмираното време и температура

Исчисти
Се од електрика за Вашиот дом
SKU: Недостапно Категорија: ,

Дополнителни информации

Боја

Бела, Графитна, Слонова коска

0