769 series

Wago X-Com®-System Male Connectors

 

Машки конектори од серијата 769 со Pin растојание од 5 mm

Номинален напон 500 [ V ]

Номинална стуја 32 [ A ]

Пречници од 0.08mm2 до 4mm2 

2-полни, 3-полни, 4-полни.....15-полни конектори 

DIN 35 монтажна шина

 

 

 

 

 

769 series

Wago X-Com®-System Female Connectors

 

 

Женски конектори од серијата 769 со Pin растојание од 5 mm

Номинален напон 500 [ V ]

Номинална стуја 32 [ A ]

Пречници од 0.08 мм2 до 4 мм2 

2-полни, 3-полни , 4-полни ....15-полно конектори

DIN 35 монтажна шина

 

 

 

 

Wago Macedonia-Ваго Македонија