ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

CEDAR

Се од електрика за вашиот дом

CEDAR

Прекинувачи

WDE000510
1 полен оге прекинувач, струја 16AX-250V, бела боја
WDE000550
1 полен двоен прекинувач, струја 16AX-250V, бела боја
WDE000560
1 полен двонасочен прекинувач, струја 16AX-250V, бела боја
WDE000570
1 полен оге вкрстен прекинувач, струја 16AX-250V, бела боја

WDE000515
1 полен оге ѕвонче прекинувач со лоцирачко светло и пиктограм, струја 16A-250V AC, бела боја

Тастери

WDE000511
1 полен оге тастер, струја 16AX-250V, бела боја
WDE000512
1 полен оге тастер, сосимбол ѕвонче, струја 16AX-250V, бела боја
WDE000513
1 полен оге тастер, сосимбол светилка, струја 16AX-250V, бела боја

Утичници

WDE000541
Оге штекер со капак, струја 16A 250V, боја бела
WDE000523
Двоен oге штекер со капак, струја 16A 250V, боја бела
WDE000543
Оге штекер со проѕирен капак, струја 16A 250V, боја бела
WDE000252
Двоен oге штекер со проѕирен капак, струја 16A 250V, боја бела

One Response

  1. Rqmxxu напиша:

    stromectol without prescription – http://ivermectipl.com/ stromectol 3 mg

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

0