ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Категорија: Обележување

Се од електрика за вашиот дом

Налепници за означување

Брошури: WAGO Обележувачи Самолепливи етикети 210-808Самолепливи етикети со димензии 9.5 х 25мм 210-810Самолепливи етикети со димензии 35 х 5мм 249-119 Висински прилагодлив држач за етикети 210-803/4 Описни налепници, бели и сребрени со димензии:99 х 44мм 210-805/6/7 Бели и жолти етикети со димензии:6 x 15мм9 х 15мм8 х 20мм 210-850/2/4/5/6Push-Button самолеплива етикета со димензии:26.5 х 1827…
Read more

Принтери и рибони

Брошури: SMART Thermal Transfer Printer SmartPrinter 258-5000 Принтер со термички трансфер. Паметен принтер за целосно обележување на контролниот кабинет; 300 dpi.

Обележувачи на редни клеми

Брошури: WAGO Обележувачи Обележувачи од ролна за печатење 2009-110 Обележувачи за TOPJOBS редни клеми и серија 285, ширина 11мм 2009-113/4/5 WMB Inline обележувачи за редни клеми, ширина 3.5 / 4 / 5мм 2009-145 Mini-WSB Inline обележувачи за редни клеми, растегливи, ширина 5-5.2мм Веќе испечатени маркери серија 793 За единечни клеми Обележувачи со редоследно и повторливо…
Read more

Обележувачи на проводници

Брошури: WAGO Обележувачи Црни навлаки за обележувачи со маркери 211-112/3/4/5 Црни навлаки за проводници со пресек:-0.25-1.5мм2-0.5-4мм2-2.5-6мм2-10-25мм2Должина 12мм 211-122/3/4/5 Црни навлаки за проводници со пресек:-0.25-1.5мм2-0.5-4мм2-2.5-6мм2-10-25мм2Должина 23мм 211-129 Црни навлаки за маркирање на проводници со стеги, со пресек поголем од 10мм, должина 23мм 211-111 / 211-121 Маркер за црни навлаки за проводници12мм Маркер за црни навлаки за…
Read more

0