ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Категорија: Инсталационо дистрибутивна опрема

Се од електрика за вашиот дом

Одводници на пренапон

A9L08102Носач на C20-350 одводници на пренапон iPRD А9L08501IPRD8r модуларен одводник на пренапон1P + N,350V A9L08601 IPRD8r модуларен одводник на пренапон3P + N,350V A9L15687IPF K 40 модуларен одводник на пренапон1P + N,340V A9L16634IPRF1 12.5r модуларен одводник на напон3P + N350V A9L40600IPRD40 модуларен одводник на напон3P + N350V

Автоматски прекинувачи NG125N

C Крива NG125 1P 18610 – 10А18611 – 16А18612 – 20А18613 – 25А18614 – 32А18615 – 40А18616 – 50А18617 – 63А18618 – 80А NG125 2P 18621 – 10А18622 – 16А18623 – 20А18624 – 25А18625 – 32А18626 – 40А18627 – 50А18628 – 63А18629 – 80А NG125 3P 18632 – 10А18633 – 16А18634 – 20А18635 – 25А18636…
Read more

Спратни табли

Спратни табли – непровидни EZ9E108P2SМодуларна, Easy9, 1 ред 8 модули, непровидна врата, надградна EZ9E112P2SМодуларна, Easy9, 1 ред 12 модули, непровидна врата, надградна EZ9E212P2SМодуларна, Easy9, 2 ред 12 модули, непровидна врата, надградна EZ9E108P2FМодуларна, Easy9, 1 ред 8 модули, непровидна врата, вградна EZ9E112P2FМодуларна, Easy9, 1 ред 12 модули, непровидна врата, вградна EZ9E212P2FМодуларна, Easy9, 2 ред 12 модули,…
Read more

Диференцијална заштита

Диференцијална заштита, 3kA, 2P-16792 – 25A, 300mA-16793 – 40A, 30mA -16795 – 40A, 300mA 16812 – Диференцијална заштита, 3kA, 4P, 40A, 300mA Диференцијална заштита, 6kA, 2P-11024 – 25A, 30mA-11025 – 40A, 30mA-16791 – 63A, 30mA-16798 – 63A, 300mA Диференцијална заштита, 6kA, 4P-11028 – 25A, 30mA-16833 – 25A, 300mA-11029 – 40A, 30mA-11030 – 40A, 300mA-16794 –…
Read more

Автоматски прекинувачи

Автоматските прекинувачи на Шнајдер Електрик iK60N и E60N+ ги комбинираат следниве функции:-Заштита на струјните кругови од куса врска-Заштита на струните кругови од преоптоварување-Разделување, отворање и затворање Крива B – iK60N Автоматски прекинувач, 1P, крива B, Acti9 K60N–A9K01106 – 6A–A9K01110 – 10A –A9K01116 – 16A –A9K01120 – 20A–A9K01125 – 25A–A9K01132 – 32A–A9K01140 – 40A–A9K01150 – 50A–A9K01150…
Read more

0