ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Категорија: Галантерија

Се од електрика за вашиот дом

UNICA монтажни и украсни рамки и дозни

Монтажни рамки MGU7.002.PGLПластична за 1 елемент MGU7.103.PПластична рамка за 3 модули MGU7.104.PПластична рамка за 4 модули MGU7.103Метална рамка за 3 модули MGU7.104Метална рамка за 4 модули MGU7.106 Метална рамка за 6 модули Украсни рамки MGU6.002.18Маска за 2 модули MGU4.103.18Маска за 3 модули MGU4.104.18Маска за 4 модули MGU4.106.18Маска за 6 модули Дозни IMT35100Дозна за во ѕид…
Read more

UNICA утичници

MGU3.036.18Штекер обичен, 2 модули MGU3.037.18Штекер, 2 модули, детска заштита MGU3.037.18TAШтекер, 2 модули, бел капак MGU3.411.18 RJ45 категорија 5, 2 модули MGU3.410.18 категорија 5, 1 модули MGU3.468.18ТВ приклучот, 1 модул MGU3.492.18RJ11 телефонски приклучок 2 модула MGU3.490.18RJ11 телефонски приклучок 1 модул

UNICA прекинувачи и тастери

Прекинувачи MGU3.201.18Еднонасочен прекинувач, 2 модули, бела боја MGU3.203.18 Наизменичен прекинувач, 2 модули, бела боја MGU3.205.18 Вкрстен прекинувач, 2 модули, бела боја MGU3.201.18S Еднонасочен прекинувач, 2 модули, црвена сигнализација, бела боја MGU3.101.18 Еднонасочен прекинувач, 1 модул, бела боја MGU3.103.18 Наизменичен прекинувач, 1 модул, бела боја MGU3.105.18 Вкрстен прекинувач, 1 модул, бела боја MGU3.101.18S Еднонасочен прекинувач, 1…
Read more

Asfora декоративни рамки

EPH5800221Декоративни рамки, 2 отвора хоризонтално, степен на заштита IP20, бела боја EPH5800223 Декоративни рамки, 2 отвора хоризонтално, степен на заштита IP20, крем боја EPH5800321 Декоративни рамки, 3 отвора хоризонтално, степен на заштита IP20, бела боја EPH5800323 Декоративни рамки, 3 отвора хоризонтално, степен на заштита IP20, крем боја EPH5800421 Декоративни рамки, 4 отвора хоризонтално, степен на…
Read more

Asfora утичници

Утичници без заземјување EPH3000121Шуко утичница 2P (без заземјување), степен на заштита IP20, бела боја EPH3000123 Шуко утичница 2P (без заземјување), степен на заштита IP20, крем боја EPH9700121Двојна шуко утичница 2P (без заземјување), степен на заштита IP20, бела боја EPH9700123 Двојна шуко утичница 2P (без заземјување), степен на заштита IP20, крем боја EHP9700221 Двојна шуко утичница…
Read more

Разводни кутии и дозни

Разводни кутии IMT35094IP55 разводна кутија (округла), ф 80х40 IMT35090 IP55 разводна кутија (четвртаста), 70х70х40 IMT35120 Разводна кутија (округла), ф 70х40 IMT35122 Разводна кутија (четвртаста), 100х100х50 IMT35160Разводна кутија (округла) ф 80х45 IMT35100Дозна (округла), ф 65х45 IMT35150Дозна за гипс картон (округла), ф 80х45 IMT35180Дел за спојување две дозни или разводни кутии

CEDAR

Прекинувачи WDE0005101 полен оге прекинувач, струја 16AX-250V, бела боја WDE000550 1 полен двоен прекинувач, струја 16AX-250V, бела боја WDE000560 1 полен двонасочен прекинувач, струја 16AX-250V, бела боја WDE0005701 полен оге вкрстен прекинувач, струја 16AX-250V, бела боја WDE000515 1 полен оге ѕвонче прекинувач со лоцирачко светло и пиктограм, струја 16A-250V AC, бела боја Тастери WDE0005111 полен…
Read more

Asfora прекинувачи и тастери

Прекинувачи EPH0100321Еднополен еднонасочен прекинувач, со навртување, степен на заштита IP20, струја-10АХ, бела боја EPH0100323Еднополен еднонасочен прекинувач, со навртување, степен на заштита IP20 , струја-10АХ, крем боја EPH0100121 / EPH0100221Еднополен еднонасочен прекинувач, степен на заштита IP20 / IP44 , струја-10АХ, бела боја EPH0100123 / EPH0100221Еднополен еднонасочен прекинувач, степен на заштита IP20 / IP44 , струја-10АХ, крем…
Read more

0